Downloads van Excel2King

Download Excel2King

Instructies

Download Excel2King alleen als u beschikt over licentiegegevens en/of een bestaande installatie wilt bijwerken!

1. Download Excel2King 2.10 (3.5 MB).
  2. Kies voor Opslaan of Opslaan als. Het bestand 20180213_excel2kingv2102.zip wordt dan gedownload en opgeslagen;
  3. Pak het bestand 20180213_excel2kingv2102.zip uit en plaats de bestanden op de gewenste locatie op de PC (de locatie maakt niet uit).
  4. Volg Hoofdstuk 1 van de gebruikershandleiding voor het bijwerken van een bestaande versie of eerste installatie.
  5. In de release notes staat beschreven wat er is gewijzigd.

Handleidingen