Downloads van King

De meest recente release van King staat bovenaan. King biedt ook oudere releases aan, vooral met het oog op eventuele conversie. Educatieve releases zijn minder frequent.

Downloads

Download King 5.45a

Instructies

• Maak een goede backup van alle bestanden in uw King-datamap (dus van alle King-administraties inclusief Qsysteem);
  • Download de programmatuur van King 5.45a:
    • klik op Download King 5.45 t.b.v. installatie stand alone en server/client (173 MB);
    • kies voor Opslaan;
    • selecteer de map waar het bestand King5.45.1195.1.exe moet worden opgeslagen (en gebruik dan niet de datamap of de programmatuurmap van King) en kies voor Opslaan;
    • na het downloaden kunt u de vraag krijgen of u het bestand wilt openen of sluiten. Kies voor Openen als u het bestand nu wilt installeren, en anders voor Sluiten.
  • Klik op Installatiebeschrijving download King 5.45a (pdf-bestand), druk het bestand af en volg de procedure;
  • Werkt u met de Outlook-koppeling van King in combinatie met Windows Office 64-bits, dan kunt u ook de 64-bits variant van de Outlook-koppeling downloaden:
    • klik op Download King 5.45 Outlook-koppeling 64-bits (6,4 MB);
    • kies voor Opslaan;
    • selecteer de map waar het bestand KingOutlook64-5.45.1195.1.exe moet worden opgeslagen (en gebruik dan niet de datamap of de programmatuurmap van King) en kies voor Opslaan;
    • na het downloaden kunt u de vraag krijgen of u het bestand wilt openen of sluiten. Kies voor Openen als u het bestand nu wilt installeren, en anders voor Sluiten.

Installatie handleiding

Werkt u met King 5.44? Controleer dan nadat u King 5.45 geïnstalleerd hebt maar vóórdat u met King 5.45 gaat werken uw zelfgemaakte layouts aan de hand van Wijzigingen instelbare layouts King 5.45(pdf).

Werkt u met King 5.43 of ouder en gebruikt u de King-optie Koppeling met Webwinkel? Lees dan het document Conversie Webwinkel (pdf) voordat u King 5.45 installeert!