Hoe krijgt u bezoekers naar uw webwinkel? En hoe zorgt u er voor dat deze bezoekers wat bestellen én terug komen? Jaarlijks komen er duizenden webwinkels bij. Hiervan is echter maar 40% succesvol, de rest van de webwinkels sluit binnen 3 jaar alweer de digitale deuren. Wilt u bij de succesverhalen horen?

Kom naar de WebWinkel Inspiratie Dag (WWID) en laat u inspireren! Entree is geheel gratis.

De WWID is op 19 maart in het Postillion Hotel Amersfoorsfoort Veluwemeer! Deze dag is niet te vergelijken met andere beurzen en belooft een unieke ervaring te worden voor u als ondernemer.

Wat maakt de WWID uniek?

  • De mogelijkheid om direct met ondernemers met een succesvolle webwinkel van gedachten te wisselen.
  • Gratis SEO-check (beter gevonden worden in Google) of gratis usability-check (gebruiksvriendelijkheid).
  • Persoonlijk, overzichtelijk en alle oplossingen aanwezig (webwinkel leveranciers, webdesign, logistieke dienstverlening, fotografie, verpakkingen, financiële en logistieke software).
  • Waardevolle workshops, o.a. SEO optimalisatie en de trends van 2014!

Tijdens de WWID komt u in contact met dé mensen die u nodig hebt! Klik hier voor een compleet overzicht van de deelnemers aan de informatiemarkt.

Voor de eerste 100 aanmeldingen bieden wij gratis een uitgebreide SEO-check of een usability-check. Of is er een partij waarmee u graag om tafel wilt? Plan nu alvast een Meet & Greet in, zodat u op afspraak één op één van gedachten kunt wisselen. Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Meld u direct aan!

Het is een dag voor iedere ondernemer, dus een connectie met King of een van onze partners is niet nodig. Kent u iemand die ook een succesvolle webwinkel wil? Neem hem of haar gerust mee of stuur deze uitnodiging door! De toegang en parkeergelegenheid is geheel gratis!

Kom dus 19 maart tussen half 10 en 4 uur naar de WWID, want succes is dichterbij dan u denkt!

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via ecommerce@king.eu of 010 – 264 63 20.