King Consultancy

Voordelen MiKi consultant

  •   Professionele en soepele implementatie
  •   Uw Kingpakket sluit helemaal aan bij uw wensen
  •   U haalt alles uit uw Kingpakket
  •   Minder Excelsheets, alles in King
  •   Uw King consultant is per uur inzetbaar
  •   Ook persoonlijk advies op afstand

MiKi consultancy

Een MiKi consultant helpt je met de implementatie van je nieuwe King pakket. Door onze jarenlange ervaring met financiële en logistieke processen kunnen we het pakket zo goed mogelijk op de bedrijfsprocessen laten aansluiten. Maak je al gebruik van King en loop je tegen problemen aan? Wij kunnen je helpen om dit op te lossen.
Is het lang geleden dat je bezoek hebt gehad van een King consultant? Schakel dan een MiKi consultant in om te kijken of je wel alles uit je King pakket haalt!
Consultancy aanvragen

Dit zijn onze consultants

Onze consultants beschikken allemaal over een ruime ervaring met King en consultancy. King bepaalt op basis van uw vraag welke consultant u het beste kan adviseren.

Jan van de Ven
Jan van de Ven

“Als ondernemer met 30 jaar ervaring heeft Jan alles al eens gezien. Aan de hand van zijn uitgebreide praktijkervaring kan hij u adviseren bij het oplossen van uw ICT problemen, rekening houdend met de verwachtingen van de toekomst. Zo heeft hij in 2005 al onderkend dat de cloud dé manier is om uw ICT kosten terug te brengen en flexibel in te zetten. In 2007 bracht hij dit in de praktijk met King Online hosting.”
Auteur bij www.startenmetjebedrijf.nl

Kenneth Verburg
Kenneth Verburg

“Als opgeleid Information Engineer vertaalt Kenneth uw bedrijfsprocessen naar concrete ICT oplossingen. Dit kan het beter inzetten van bestaande mogelijkheden van King en andere software zijn, maar ook het toevoegen van slimme koppelingen. Kenneth heeft al negen jaar ervaring met King, systeembeheer, ecommerce en web- en desktop software ontwikkeling op basis van het Microsoft .Net framework”

Truike Heetebrij
Truike Heetebrij

“Truike heeft jarenlange ervaring met het werken met King. Veel situaties heeft ze in de praktijk meegemaakt en opgelost.”

Fred Vreenegoor

Fred heeft ruim dertig jaar ervaring in netwerkbeheer, is een ervaren .Net programmeur (o.a. Factuur2King) en beveiliging (Computer Uitwijkcentrum).

Daarnaast is Fred auteur van http://www.officetool.nl/, een programma dat uw documenten, email en activiteiten bewaart en kan koppelen aan uw contacten en / of projecten.

[woothemes_testimonials limit=”6″ size=”100″ Category = “consultancy”]