Waardevolle samenwerkingen

MiKi Business Software werkt samen met diverse partners. Op die manier kunnen we je extra producten en diensten aanbieden die we kunnen koppelen aan King Software.

InvoiceSharing

Invoice SharingFactuur2King bespaart al tijd met het verwerken van facturen in King. Nu wordt dit nog efficiënter en accurater!

100% herkenning van een PDF door de software van de ontvangende partij is lang niet altijd mogelijk is. Facturen moeten in sommige gevallen handmatig worden overgenomen en in de boekhouding. Dat laatste levert onnodig werk op. Factuur2King zorgt er al voor dat je de ingelezen facturen alleen nog hoeft te controleren voordat de boeking plaatsvindt.

Lees meer over Invoicesharing

Storecove

StorecoveNooit meer inloggen om je facturen te downloaden. Wil je facturen gaan verwerken in Factuur2King, moet je eerst op allerlei verschillende portals gaan inloggen (weet je het wachtwoord nog?) om facturen te downloaden. Dat kan ook anders, met Storecove!

Lees meer over Storecove

Plink PlannerPlink logo

Koppel je planning aan je klantenbestand. Door de samenwerking met Plink Planner kunnen we een koppeling maken met je klantenbestand en orders in King Software.

Lees meer over Plink Planner