Gratis kennismakings consult

Meld u nu aan het voor gratis kennismakings consult met MiKi-Business-Software over de toekomst van uw ICT. In dit consult vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van cloud computing, telefonie in de cloud, onze security check en gereedschap om de cloud te beheren.

Cloud

Met de komst van cloud staan steeds meer organisaties voor de keuze applicaties naar de cloud te verplaatsen. Maar cloud betekent niet dat alles dan direct maar in de cloud gezet zal worden. Er is immers veel geïnvesteerd in bestaande IT-systemen en die worden niet zomaar aan de kant gezet. Toch is het wel interessant om te kijken welke bestaande applicaties in aanmerking komen om naar de cloud te migreren zodat deze efficiënter gebruikt kunnen worden en er bespaard kan worden op de IT-kosten.

Telefonie in de cloud

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw telefoon omgeving. Hosted Telefonie maakt communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld klantkaartsystemen. Hiermee heeft u direct de gegevens van uw klant bij de hand wanneer deze u belt. Daarnaast ziet u in één oogopslag of uw collega’s bereikbaar zijn en kunt u bellen vanaf uw computer.

Security Check

Mobiel en via de cloud werken kan een bedrijf veel flexibeler maken. Tegelijk levert de externe toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie en applicaties een veiligheidsrisico op. Hoe zorgt u voor een evenwichtige beveiliging van mobiele werkplekken en bedrijfsinformatie.

Gereedschappen om de cloud te beheren

Met de cloud voegt u razendsnel en automatisch nieuwe servers toe die over verschillende datacentra in de wereld kunnen worden verdeeld en kunt u flexibel diensten afnemen en koppelen aan gebruikers. Een goede monitoring van de status van de cloud en flexibele beheersapplicaties zijn dan van groot belang.

Wat gaan we doen

We beginnen met een korte presentatie en hierna voeren we graag een open discussie over de onderwerpen die u interesseren en/of waarover u vragen heeft. Het consult duurt maximaal 1 uur en zal bij u op locatie plaatsvinden.

Het consult is bedoeld voor het informeren van directie en management over de toekomst van ICT. Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 9 september tot 20 november hebben wij om 13.00u en 15.00u beschikbaar om een afspraak maken.

Schrijf u in op onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij u op locatie.

Aanmelden gratis kennismakings consult

Korte presentatie en open discussie (max 1 uur)

  • Cloud computing
  • Telefonie in de cloud
  • Security check
  • Gereedschap om de cloud te beheren