King Enterprise

Een compleet antwoord op complexe vragen

  •  Alle mogelijkheden van King in één pakket
  •  Voordelig ERP-pakket
  •  Standaard multi user

Vanaf € 299,95 per maand

Vraag direct een gratis demonstratie aan!

Wat is King Enterprise?

King Enterprise is het meest uitgebreide pakket dat King te bieden heeft. Het verenigt de betrouwbare boekhouding van King met een volledige voorraadadministratie en ondersteunt daarmee al je bedrijfsprocessen. Het bevat uitgebreide CRM-opties met een handige Outlook-koppeling en geeft je volledig inzicht in je inkoop, productie en verkoop. Bovendien zitten alle opties van King standaard in King Enterprise. King Enterprise is verkrijgbaar vanaf 10 gebruikers. King Enterprise, dé business software voor de automatisering van je bedrijf!

Pakket King Enterprise

Functionaliteit

Financiële administratie


King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Het is leverbaar voor één maar ook meerdere gelijktijdige gebruikers en heeft uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

Onbeperkt aantal administraties


Wij bieden je de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer


Met King houd je een goed overzicht over je debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

CRM


King is gekoppeld aan Outlook, al je e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kun je meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage


Houd het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

Factureren op basis van tarieven


Maak direct vanuit King een factuur op basis van tarieven. Tarieven gebruik je voornamelijk voor het factureren van diensten, maar je kunt uiteraard ook goederen factureren op basis van tarieven. Na de facturatie maakt King direct voor je de financiële boeking.

Factureren op basis van artikelen


Je hebt de mogelijkheid om artikelen bij te houden met een uitgebreide productinformatie, zoals product omschrijving, leverancier gegevens en extra invoerrubrieken die je zelf kunt definiëren. Product, aantal en –prijs is op te nemen in de factuur. Na de facturatie maakt King direct de financiële boeking voor je!

Voorraad- en magazijnbeheer


Met King houd je de voorraad op peil. Door een besteladvies af te drukken weet je precies welke artikelen besteld moeten worden. Wordt deze bestelling geleverd dan wordt je voorraad in King direct bijgewerkt. Ook geeft King een handig overzicht van backorders en is deellevering mogelijk. Daarnaast zijn er diverse handige rapportages!

Verkoopmanagement


Houd inzicht in je omzetgegevens. Je kunt bijvoorbeeld boekjaren met elkaar vergelijken, gegevens uitsplitsen per klant, artikel, vertegenwoordiger of periode. De lay-out kun j zelf definiëren en dus aanpassen aan je wensen.

Inkoopmanagement


Bij welke leverancier plaats ik mijn bestelling? Selecteer op basis van prijs of snelheid van leveren.

Meerdere gebruikers


Bij King Enterprise kun je standaard met 10 gebruikers tegelijk werken.

Extra opties


Bij King Enterprise krijg je standaard alle mogelijke opties die we bij King bieden.

Dit pakket bevat standaard de meeste opties

Alleen de opties met een * zitten niet standaard in dit pakket
[displayTopPosts limit=”5″ id=”1149″]

Mogelijke koppelingen met dit pakket

King, een nieuwe kijk op jouw business!

Daarom King

  • De juiste oplossing
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid
King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

[woothemes_testimonials limit=”3″ orderby=”rand” size=”100″]