King Financieel

Maakt van boekhouden kinderspel

  • Snel inzage in actuele cijfers
  • Compleet financieel pakket

Vanaf € 29,95 per maand voor King Financieel en € 49,95 per maand voor Financieel Plus

Vraag direct een gratis demonstratie aan!

Wat is King Financieel?

Met King Financieel heb je een betrouwbaar en compact pakket voor je financiële administratie. King biedt je de mogelijkheid om eenvoudig je actuele gegevens in te zien. Welke klant betaalt op tijd en wie juist niet? Waar geef ik het meeste geld aan uit en kan dat anders? Hoe is de balans tussen mijn inkomsten en uitgaven? Met King Financieel krijg je met één druk op de knop antwoord op deze vragen! Met King hoef je de boekhouding dus niet uit handen te geven. Heb je wel een boekhouder of accountant, dan kan hij met King direct je administratie inlezen en wijzigen. King Financieel: inzicht in je actuele gegevens, met of zonder accountant!

Pakket King Financieel

Functionaliteit

Financiële administratie


King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Het is leverbaar voor één maar ook meerdere gelijktijdige gebruikers en heeft uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

Onbeperkt aantal administraties


Wij bieden je de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer


Met King houd je een goed overzicht over je debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

CRM


King is gekoppeld aan Outlook, al je e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kun je meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage


Houd het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

Dit pakket is uit te breiden met deze interessante opties

Mogelijke koppelingen met dit pakket

King, een nieuwe kijk op jouw business!

Daarom King

  • De juiste oplossing
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid
King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

[woothemes_testimonials limit=”3″ orderby=”rand” size=”100″]