King WMS

Magazijnautomatisering vanuit je hand!

  • Tijdwinst
  • Alles scannen in plaats van invoeren en dus minder fouten
  • Synchroniseert direct met King
  • Een investering in King WMS verdient u binnen de kortste keren terug!

Bij 2 maanden op proef rekent King alleen installatiekosten

Vraag direct een gratis demonstratie aan!

Wat is King WMS?

King WMS (Warehouse Management System) is volledig geïntegreerd met King Business Software. King WMS is het slimme gereedschap voor onder andere magazijnautomatisering, orderpicking, orderinvoer en inventarisatie. Zowel kleine als grote bedrijven gebruiken King WMS. Om te voldoen aan de wensen van onze klanten, heeft King WMS elke twee maanden een nieuwe release.
Pakket King Mobile

Functionaliteiten

Magazijnontvangsten


Registreer meteen welke artikelen u heeft ontvangen als ze binnenkomen door ze simpelweg in te scannen. Alles wordt direct in King verwerkt zonder dubbele invoer en de artikelen kunnen zelfs al aan een bestelling worden gekoppeld.

Orderpicking


Maak in King orders aan en stuur die direct naar een handcomputer. Vervolgens geeft deze precies aan waar u in het magazijn moet zijn en wat u daar moet oppikken. Zo makkelijk, zelfs een uitzendkracht kan u hiermee meteen het magazijn in sturen! Of u nu tien orders op een dag loopt of veel meer. U kunt de looproute aangeven, meerdere orders van een klant combineren en verschillende zones aangeven. Bijvoorbeeld een zone met kleine producten waar best tien orders tegelijk kunnen worden gelopen en een andere zone waar maar één product tegelijk kan worden opgehaald met een heftruck, dit kunt u allemaal instellen!

Wifi communicatie


Met deze module hoeft u niet meer te wachten met synchroniseren totdat de handcomputer weer terug in de lader is, maar wordt alles meteen verzonden via Wifi. Hierdoor kan voorraadinformatie dus ook meteen uit King worden gehaald en is dus altijd up-to-date.

Magazijnmutaties


Verplaatst u producten binnen uw magazijn? Bijvoorbeeld als u eerst producten heeft geregistreerd onder ‘ontvangst’ en ze daarna naar de juiste plek in het magazijn verplaatst. Met deze module worden dat soort veranderingen al meteen verwerkt.

Bestellingen


Plaats meteen vanuit het magazijn bestellingen. Ziet u dat een product dreigt op te raken? Dat kan nu meteen worden bijbesteld!

Order entry / Balieverkoop


Met de Order Entry / Balieverkoop module kunt u meteen op uw handcomputer orders opmaken, of u nu onderweg bent of in uw magazijn staat. En zodra u verbinding maakt worden de gegevens gesynchroniseerd in King. U hoeft dus niet meer te wachten tot u bij een computer bent om orders op te maken en u heeft ook geen dubbele invoer meer.

Inventarisatie


In combinatie met King Artikelen kunt u direct uw artikelen inscannen in uw handcomputer zodat u een goed overzicht heeft zonder typfouten. Heeft u King Logistiek, dan kunt u ook direct voorraadverschillen registeren.

Waarom King?

King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

  • De juiste oplossing
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid

Ervaringen van klanten

[woothemes_testimonials limit=”4″ size=”100″]