Onze business partners

Wij willen u graag een zo compleet mogelijk pakket bieden, daarom werken we met verschillende partners samen. Dit kan zijn om King te koppelen met andere software, maar ook om samen een product aan te bieden.  Bij elke partner staat een korte beschrijving over onze samenwerking. Klikt u op het logo, dan wordt u meteen doorverwezen naar de site van onze partner. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.
Bizzview, onderdeel van IB-Vision, ontwikkelt websites en Content Management-oplossingen. King kan volledig worden geïntegreerd met Bizzview-webwinkels.
CreAim houdt zich bezig met het ontwikkelen en eventueel exploiteren van online services voor accountants- en belastingadvieskantoren.
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Elvy2King herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in King.
FinForce is specialist op het gebied van cashflowmanagement. Hun liquiditeitsprognose kan nu ook gegevens uit King verwerken.
Infine Software ontwikkelt software voor het opstellen van financiële rapportages. Infine kan direct met King worden gekoppeld.
Innolan ontwikkelt software voor accountants- en administratiekantoren.
iSOFT levert software-oplossingen voor de gezondheidszorg, waaronder MicroHIS voor de huisartsenpraktijk. MicroHIS kan gekoppeld worden aan King.
MiKi-Business-Software is actief als hosting partner van King Online. Bij de hosting van King Online wordt gebruik gemaakt van een terminal server-oplossing. Miki heeft ook Factuur2King ontworpen.
Microloon heeft zich gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke loon- en salarissoftware voor het MKB.
MijnWinkel is een professionele, gemakkelijk te onderhouden webwinkel, flexibel indeelbaar en vorm te geven naar eigen wens.
De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen ( NOAB) omvat zo’n 600 kantoren, verspreid over heel Nederland.
Het NOI is een educatieve uitgeverij en levert sinds 1937 lesmateriaal op het gebied van bedrijfsadministratie, recht, organisatie, marketing en bedrijfseconomie.
OneStopWebshop is een aanbieder van webshops. Met meer dan 1000 webshops de deskundige. Samen bieden we webshops met een koppeling naar King aan.
ProManagement ontwikkelt software voor accountants en administratiekantoren, zoals de bekende rapportgenerator PM-Report.
Logo defenitief
Quality IT ontwikkelt een geavanceerde mobiele Fieldservice oplossing, Q-Fieldservice. Deze toepassing is volledig te koppelen aan King en biedt de mogelijkheid voor afhandeling van werkopdrachten in het veld via Windows en Android Apps.
Transsmart is een softwaretool om uw expeditie beter en goedkoper te maken, gekoppeld aan King.
Reed Business Information (onderdeel van Reed Elsevier) geeft professionele vakinformatie uit waaronder ook aangifte-software.
Reynolds and Reynolds B.V. is producent en leverancier van o.a. WinCar, een totaaloplossing voor de automotive branche. WinCar kan gekoppeld worden aan King.
SPFI is specialist in uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Met King is de edi-koppeling gerealiseerd.
Sybase levert software die ervoor zorgt dat de juiste informatie tijdig op de juiste plaats aanwezig is, waaronder de relationele database Adaptive Server Enterprise.
Telemos is producent en leverancier van software-oplossingen voor de Parfumeriebranche en de Woonbranche. De koppeling is ontwikkeld voor de Woonbranche.
Vicus eBusiness Solutions ondersteunt ambitieuze ondernemers met innovatieve webgebaseerde oplossingen, e-commerce, CRM en integratie.
Vendit BV is de maker van Quickstart. De koppeling met King onderscheidt zich door de mogelijkheid dat King ook betalingen van debiteuren kan doorgeven aan VMSII, zodat betaalde Openstaande Post in één handeling in VMSII worden afgeboekt.
Visionplanner ontwikkelt, verkoopt en implementeert standaardsoftware voor de professionele financiële wereld en tal van MKB-bedrijven.
WebArchitects is leverancier van E-business, E-marketing en Content Management oplossingen in Nederland.