Downloads van King

De meest recente release van King staat bovenaan. King biedt ook oudere releases aan, vooral met het oog op eventuele conversie. Educatieve releases zijn minder frequent.

Downloads

Download King 5.42a5

Instructies

 1. Maak een goede backup van alle bestanden in uw King-datamap (dus van alle King-administraties inclusief Qsysteem.db);
 2. Download de programmatuur van King 5.42a5:
  • klik op Download King 5.42 t.b.v. installatie stand alone en server/client (76 MB);
  • kies voor Opslaan;
  • selecteer de map waar het bestand King5.42.717.1.exe moet worden opgeslagen (en gebruik dan niet de datamap of de programmatuurmap van King) en kies voor Opslaan;
  • na het downloaden kunt u de vraag krijgen of u het bestand wilt openen of sluiten. Kies voor Openen als u het bestand nu wilt installeren, en anders voor Sluiten.
 3. Klik op Installatiebeschrijving download King 5.42a (pdf-bestand), druk het bestand af en volg de procedure.

Wilt u na de installatie van King 5.42 beschikken over de nieuwste versies van Qsysteem.db en de demo-administraties DemoFin.db en DemoArt.db, klik dan op Administratiebestanden (23,6 MB) en download dit bestand in een standaardlocatie op uw computer. Om de demo-administraties in King te gebruiken, dient u deze in te lezen met programma Backup terugzetten. Let op: zet Qsysteem.db alleen in uw King-datamap als dat bestand daar nog niet in voorkomt! Eventueel kunt u ook de Hulpbestanden (22,5 MB) installeren. Gebruik deze bestanden alleen in overleg met de Support-afdeling van Quadrant.