Nieuwe samenwerking: Plink Planner

Een nieuwe waardevolle aanvulling in ons assortiment van automatiseringssoftware. We kunnen je nu ook helpen met planningssoftware!

MiKi Business Software heeft een samenwerkingsovereenkomst met Plink Planner. Nu kunnen wij je ook adviseren over Plink Planning Software en dit leveren en implementeren. We kunnen deze planningssoftware ook koppelen aan King Business Software. Plink leent zich uitstekend voor het plannen van mensen, middelen, en projecten, en kan eenvoudig worden gekoppeld aan software oplossingen van derde partijen.

Over Plink

Plink PlannerJool.nl uit Bodegraven is de bedenker en ontwikkelaar van Plink. Met een professioneel team bouwt Jool.nl al bijna 15 jaar technisch complexe online middelen zoals sites en apps. Paul Noordhuizen, de managing partner van Jool.nl: ”Sinds enkele jaren ontwikkelt Jool.nl oplossingen voor planners.  We hebben een mooi track record opgebouwd en nu is het tijd om Plink nadrukkelijker in de markt te positioneren als de beste software voor planners. Met een partij als MiKi zien we mogelijkheden dit te realiseren door met inzet van MiKi de eindgebruiker met Plink kennis te laten maken. MiKi is in Amsterdam en omgeving juist in die sectoren actief waar wij met Plink graag succesvol willen zijn. Daarom is ons partnership met MiKi een prima match en hebben we veel vertrouwen in deze samenwerking.”

Over MiKi Business Software

MiKi Business Software is al vele jaren een betrouwbare leverancier van slimme business software voor het ondersteunen van operationele en financiële bedrijfsprocessen voor het MKB. Met name in Amsterdam en omstreken biedt MiKi in verschillende branches support bij het adviseren, implementeren, en managen van procesondersteunende software van King Business Software. Directeur Jan van de Ven van MiKi: “Bij MiKi Business Software geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen, en het aangaan van duurzame relaties. Dit streven we na bij onze klanten, onze partners, en onze medewerkers. Jool.nl ondersteunt onze filosofie en samen met hen zie we kansen nieuwe wegen in te slaan in sectoren waar met Plink planning software nog veel te winnen valt.”

Met de Plink Planner helpen wij je om meer grip krijgen op je werkprocessen, wij zorgen dat je de regie terug geeft aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor de planning. Want het zijn juist mensen die processen starten en organisaties in gang zetten. En dat zonder langdurige en complexe implementatietrajecten.

Benieuwd of het zinvol is om Plink Planner te implementeren in jouw bedrijf? Wij helpen je graag om dat uit te vinden! Neem contact met ons op via   +31 20 624 72 84 of office@miki-business-software.nl!