Factuur2King 2.3.1 nu beschikbaar

Factuur2King versie 2.3.1 is vanaf nu beschikbaar. Deze versie bevat ondersteuning voor Microsoft SQL Server (Express) 2016 (Plus en Pro versie), heeft optimalisaties bij het ophalen van gereedstaande facturen, verbeteringen in herkenning en lost diverse problemen op die bekend zijn geworden sinds de release van Factuur2King 2.3. Klanten ontvangen de downloadlink via King Software.

Met Factuur2King kun je gescande facturen, PDF facturen of e-facturen (UBL) automatisch inlezen in King. Factuur2King herkent de ingescande facturen en koppelt deze aan de juiste crediteur in King. Je hoeft de gescande facturen dan alleen nog maar goed te keuren, waarna ze verwerkt worden in King. Dit scheelt veel handmatige invoer en voorkomt fouten.

Met de UBL hub verwerk je ook UBL facturen. Deze kunnen afkomstig zijn van KingUBL, go2UBL of handmatig worden gekopieerd. UBL is een tekstformaat waarin exact alle gegevens van de factuur zijn beschreven, waardoor 100% herkenning mogelijk is en ook op regelniveau magazijnontvangsten kunnen worden gecontroleerd (zie hieronder).

Factuur2King kan ook worden gebruikt bij processen die raakvlak hebben met het verwerken van de factuur, zoals het boeken van betalingskorting, verwerken van g-rekening boekingen, fiatteren van facturen (waarna de factuur gefiatteerd kan worden via een portal) en het controleren van de factuur met magazijnontvangsten.