Factuur2King 2.3.3 nu beschikbaar

Versie 2.3.3 biedt nieuwe functionaliteit voor het instellen van valuta op verdeelregels, werkt met administraties met gebroken boekjaren en maakt correcte wisselkoers conversie bij magazijnontvangsten met vaste verrekenprijs (Factuur2King Pro). Verder lost versie 2.3.3 een aantal problemen op en zijn er een aantal performanceverbeteringen doorgevoerd voor magazijnontvangsten en koppelen tussenrekeningen (Factuur2King Pro).

Met Factuur2King kun je gescande facturen, PDF facturen of e-facturen (UBL) automatisch inlezen in King. Factuur2King herkent de ingescande facturen en koppelt deze aan de juiste crediteur in King. Je hoeft de gescande facturen dan alleen nog maar goed te keuren, waarna ze verwerkt worden in King. Dit scheelt veel handmatige invoer en voorkomt fouten.

Met de UBL hub verwerk je ook UBL facturen. Deze kunnen afkomstig zijn van KingUBL, go2UBL of handmatig worden gekopieerd. UBL is een tekstformaat waarin exact alle gegevens van de factuur zijn beschreven, waardoor 100% herkenning mogelijk is en ook op regelniveau magazijnontvangsten kunnen worden gecontroleerd (zie hieronder).

Factuur2King kan ook worden gebruikt bij processen die raakvlak hebben met het verwerken van de factuur, zoals het boeken van betalingskorting, verwerken van g-rekening boekingen, fiatteren van facturen (waarna de factuur gefiatteerd kan worden via een portal) en het controleren van de factuur met magazijnontvangsten.