Factuur2King 2.3 nu beschikbaar

Factuur2King 2.3 is nu beschikbaar, we vertellen u graag de hoofdlijnen van wat er is toegevoegd en gewijzigd.

Factuur2King 2.3 nu beschikbaarEr is in Factuur2King 2.3 een extra variant toegevoegd naast de single-user en de multi-user versie (die nu is hernoemd naar Factuur2King Plus) genaamd Factuur2King Pro. De Pro versie biedt nieuwe functionaliteit om nog meer digitale processen in Factuur2King af te kunnen handelen, tijd te besparen en/of meer controle over het proces uit te oefenen: van tegenboeken van reserveringen op tussenrekeningen op basis van een referentienummer tot controleren van magazijnontvangsten en deze financieel verwerken.

Verder is het in alle versies mogelijk een lijst van sleutelwoorden te koppelen aan crediteuren, grootboekrekeningen of btw-tarieven om deze automatisch te selecteren indien één of meerdere sleutelwoorden voor komen op de factuur, waardoor u zelf de analyse van de factuur kunt beïnvloeden.

En op het startscherm wordt in een geel vlak getoond voor welke administratie er nieuw te verwerken facturen klaar staan, zodat u niet een grote hoeveelheid administraties meer hoeft af te gaan om te zien waar er nieuwe bestanden klaar staan om te verwerken. Handig bij grote hoeveelheden administraties!

Daarnaast zijn er diverse verbeteringen toegevoegd voor onder andere fiattering en verbeteringen in het verwerken van facturen, zoals zelf-leren opnieuw toepassen bij wisselen crediteur, KingUBL koppeling, automatisch totaal laatste verdeelregel berekenen, subtotaal tonen, etc.

Magazijnontvangsten

  • Ophalen verwerkte magazijnontvangsten bij geselecteerde crediteur, knop alleen beschikbaar zodra er magazijnontvangsten zijn.
  • Analyse van de magazijnontvangst t.o.v. factuur, met indicatie voor afwijkingen in ontvangen/gefactureerde aantallen en magazijnontvangstprijs/inkoopprijs.
  • Automatische herkenning artikelregels bij UBL, anders mogelijk om handmatig aantallen en prijzen zoals ze op de factuur staan in te voeren.
  • Meerdere magazijnontvangsten selecteren bij verzamelfactuur of meerdere magazijnontvangsten bij enkele bestelling.
  • Mogelijkheid te configureren om een melding te geven indien de magazijnontvangst en factuur een bepaald % afwijken.
  • Boeking met één of meerdere verdeelregels op basis van werkelijke inkoopprijs of VVP, afhankelijk van de ingestelde configuratie Vaste Gegevens Magazijnontvangsten in King.
  • Boeken op ander dagboek dan normale facturen, zoals opgegeven in Vaste Gegevens Magazijnontvangsten in King.
  • Voeg extra kosten toe – die niet op tussenrekening inkopen of prijsverschillen groep thuishoren – door na het boeken van de magazijnontvangst extra verdeelregels toe te voegen.

Factuur2King 2.3 Magazijnontvangsten

 

Tegenboeken op tegenrekening

  • Referentienummer wordt getoond als hetzelfde referentienummer nog niet op de tussenrekening in zowel credit als debet voor komt of als het saldo niet 0 is (instelbaar in de configuratie).
  • Als het referentienummer wordt geselecteerd, wordt de tegenrekening gewijzigd naar de opgegeven tussenrekening en wordt voor de verdeelregel die boekt op de tussenrekening automatisch het referentienummer gebruikt, waar anders het factuurnummer wordt gebruikt.

Heeft u interesse in Factuur2King, neem dan contact op met ons, met uw King dealer of met King.