Fiatteren van facturen en meer…… Factuur2King 2.0 multi-user

Factuur2King 2.0 voor meerdere gebruikers (Factuur2King 2.0 MU) is nu beschikbaar! Naast alle nieuwe functionaliteit die in Factuur2King 2.0 is geïntroduceerd, biedt de multi-user versie onder andere uitgebreide fiattering functionaliteit en de mogelijkheid crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen (inclusief het toewijzen van een bestaande kostenplaats en/of kostendrager) direct vanuit Factuur2King aan te maken.

Factuur2King 2.0 Multi-User (MU)
Factuur2King 2.0 Multi-User (MU)

Fiattering

Aan de hand van fiatteringsregels kan worden bepaald of een factuur eerst moet worden gefiatteerd voordat deze kan worden geboekt in King. Per administratie is instelbaar of fiattering actief is. Per gebruiker is instelbaar of deze mag fiatteren. Fiatteringsregels kunt u aanmaken op basis van crediteur, factuurtotaal en/of tegenrekening. Criteria kunnen worden gebundeld met EN of afzonderlijk van elkaar worden geëvalueerd met OF. Koppel personen of een hele groep op basis van een kenmerk aan de fiatteringsregel.

Bepaal aan de hand van fiatteringsregels wie welke facturen moet goedkeuren
Bepaal aan de hand van fiatteringsregels wie welke facturen moet goedkeuren

 

Extra in Factuur2King MU t.o.v. van de single-user versie

  • Met meerdere gebruikers tegelijkertijd werken in Factuur2King;
  • Fiatteren van facturen op basis van fiatteringsregels;
  • Gebruikers aanmaken; Toewijzen rechten per gebruiker per administratie – toegang tot de administratie, exporteren facturen naar King, facturen verwijderen, nieuwe crediteuren / debiteuren en grootboekrekeningen toevoegen, fiattering beheren;
  • Vereenvoudig de configuratie door middel van een DEFAULT configuratie voor alle administraties. Met de variabelen <administratiecode> en <gebruikersnaam> is het mogelijk om bestandslocaties e.d. dynamisch te maken per administratie;
  • Aanmaken nieuwe crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen vanuit Factuur2King.
  • Bepaald kan worden welke facturen wel en welke facturen niet naar King worden geëxporteerd, hiermee is tussentijds exporteren van de verwerkte facturen mogelijk.

In de releasenotes kunt u lezen welke nieuwe functionaliteit er is toegevoegd.

Een eerste aanzet
De fiattering functionaliteit is een eerste aanzet. Later dit jaar komen we voor de multi-user versie ook met een online webportal voor het fiatteren van facturen via PC, tablet of mobiele telefoon, voor gebruikers die verder niet in Factuur2King hoeven te zijn.

 

Met Factuur2King kunt u gescande facturen of PDF facturen automatisch inlezen in King. Factuur2King herkent de ingescande facturen en koppelt deze aan de juiste crediteur in King. U hoeft de gescande facturen dan alleen nog maar goed te keuren, waarna ze verwerkt worden in King. Dit scheelt veel handmatige invoer en voorkomt fouten.

Gebruikt u Factuur2King al?

Dan nemen wij binnenkort contact met u op.

Nog geen Factuur2King?
Wij laten u graag zien wat Factuur2King voor uw organisatie kan betekenen. Lees meer over Factuur2King en vraag een gratis demonstratie aan.