Bedrijfsprocessen stroomlijnen met KingWorkflow

“Binnen mijn bedrijf wil ik mijn processen meer stroomlijnen. Bijvoorbeeld als iemand zich aanmeldt via mijn website met de vraag om informatie over onze producten. Deze prospect moet adequaat en consequent worden opgevolgd. Maar hoe zorg ik ervoor dat iedereen dat op dezelfde manier doet en het tóch flexibel blijft?”

Met ons nieuwe product KingWorkflow kunnen processen worden afgedwongen en toch flexibel worden ingevuld. U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren.

Hoe doet u dat in KingWorkflow?

U beschrijft een werkproces in stappen. Per workflow kunnen de stappen en statussen flexibel worden ingericht. Hierbij kan één stap ook meerdere keren worden uitgevoerd. Per workflow is achteraf, tot in detail, terug te vinden welke stappen zijn doorlopen, op welk moment en door wie.

Workflow stappen
Workflow stappen

Elke stap bevat een ‘actie’ die gekoppeld is aan een persoon of afdeling. Bij een actie komt alle benodigde informatie te staan om deze uit te voeren. Welke informatie bepaalt u zelf. Als er bijvoorbeeld een offerte voor een reparatie moet worden verstuurd, dan komt er automatisch een verplicht veld bij waar de workflow gebruiker een bedrag moet invullen. En de klant krijgt vervolgens een e-mail met de offerte.

Voorbeeld RMA workflow
Voorbeeld RMA workflow

Alle handelingen worden direct vastgelegd en bewaard. Zo kunt u direct zien waar men is in het proces en wat de volgende stap is; u hebt altijd alle contacthistorie bij de hand. Als processen veranderen, dan kunt u die zelf aanpassen.

U kunt snel beginnen met het automatiseren van werkprocessen. Hierbij kunt u gebruikmaken van ons advies en onze ondersteuning. Samen met een consultant zet u een aantal werkprocessen in het systeem. Al snel kunt u zelf processen digitaal maken en onderhouden. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen geheel naar eigen wens inrichten, volledig gekoppeld met King.

Verdergaande integratie

Het is niet alleen mogelijk om processen te volgen en te organiseren via deze workflows inclusief gegevens uit King, maar het is ook mogelijk om gegevens in King te wijzigen en bijvoorbeeld de status van het proces te tonen op uw website. Door een slimme combinatie van King Task Centre, King Webservices, KingWorkflow en King Klantportal kunnen zo vrijwel alle interne- en externe bedrijfsprocessen worden aangepakt.

Start

U start vanaf € 49,95 per maand en € 15 per maand per gebruiker. Hiermee kunt u dan een onbeperkt aantal workflows maken. King Task Centre en King Klantportal zijn losse producten die voor bepaalde wensen vereist kunnen zijn. Ook hierbij kunt u gebruikmaken van ons advies en onze ondersteuning.