Nieuwe versie Factuur2King bijna klaar voor release!

In de nieuwe versie 2.1 van Factuur2King zijn belangrijke wensen van gebruikers gerealiseerd. De belangrijkste wensen op een rij:

Wens nummer 1, flexibele en snelle navigatie door facturen

Met stip nummer 1 wens van alle F2K gebruikers is vervuld, u kunt nu direct vanuit een lijst van miniatuur facturen springen naar de factuur die u zoekt, ook al staat hij als 63e in een lijst van 100. Ook is het navigeren niet langer geblokkeerd als er nog rode bolletjes zichtbaar zijn in de factuur en single-user gebruikers kunnen nu ook facturen tussentijds exporteren naar King.

Eenvoudig navigeren door een grote lijst facturen
Eenvoudig navigeren door een grote lijst facturen

2, Fiattering

De Fiattering functionaliteit (F2K multi-user) bevat vele nieuwe mogelijkheden om beter aan te sluiten bij uw werkproces: minimum aantal goedkeuringen, volgorde van goedkeuren en de mogelijkheid de betaal blokkade in King op te heffen als er een specifieke fiatteur is gekoppeld. En u kunt alle gefiatteerde facturen terugvinden en doorzoeken in Factuur2King via het fiattering dashboard.

Zie op het startscherm hoeveel facturen gefiatteerd zijn
Zie op het startscherm hoeveel facturen gefiatteerd zijn

In versie 2.2 breiden we de fiattering functionaliteit verder uit met een fiatteringsportal voor het fiatteren van facturen en het uploaden van facturen.

3, Nieuwe optie: G-Rekening registreren

Het verwerken van G-Rekeningen direct vanuit Factuur2King is mogelijk met de nieuwe G-Rekening optie. Maak in King een crediteur aan voor de g-rekening (bijvoorbeeld “Randstad g-rekening”) en registreer als vrije rubriek bij de crediteur het percentage van de factuursom die moet worden gestort. Factuur2King koppelt het juiste deel aan de g-rekening crediteur en het overgebleven deel aan de crediteur.

G-Rekening registeren in Factuur2King
G-Rekening registeren in Factuur2King

4, Nieuwe optie: Betalingskorting verwerken

Vermeld in de vrije rubriek van de crediteur welk kortingspercentage en welke betaaltermijn geldt. Als u de betalingskorting toepast wordt er een kortingsregel aangemaakt en wordt automatisch de vervaldatum gewijzigd naar deze uiterste betaaldatum.

Betalingskorting verwerken in Factuur2King
Betalingskorting verwerken in Factuur2King

5, Snel toevoegen aan KING

Het aan King toevoegen van crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen vanuit Factuur2King (F2K multi-user) is ook verbeterd. Voer de gegevens in op een los scherm, zodat kopiëren en plakken mogelijk is. KvK- en IBAN nummers kunnen nu ook direct worden ingevoerd bij het aanmaken van debiteuren en crediteuren. Bij het versturen naar King wordt bij een foutmelding terugkoppeling getoond direct in het aanmaak scherm.

Maak debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen aan direct vanuit Factuur2King
Maak debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen aan direct vanuit Factuur2King MU

6, Vereenvoudigde installatie

Een ander belangrijk aandachtspunt was het verder vereenvoudigen van de installatie en het oplossen van (configuratie) problemen zoals gemeld bij de King helpdesk. Het koppelen van King Jobs in de configuratie is sterk vereenvoudigd en het programma Kingjob.exe zoeken we zelf voor u op.

King Jobs direct koppelen in Factuur2King
King Jobs direct koppelen in Factuur2King

 

Dit en meer wensen voegen we toe in Factuur2King 2.1.

Momenteel wordt deze nieuwe versie uitvoerig getest. De exacte planning voor livegang is nog niet bekend. Wij denken aan één, maximaal twee weken.