Downloads van Factuur2King MU

Download Factuur2King MU

Instructies

Download Factuur2King MU (Multi User) alleen als u beschikt over licentiegegevens en een bestaande installatie wilt bijwerken!

Let op: Heeft u Factuur2King single-user in gebruik, gebruik dan voor de download de persoonlijke link die u per e-mail van ons gekregen heeft

1. Download Factuur2King MU 2.2.2 (45.1 MB);
  2. Kies voor Opslaan of Opslaan als. Het bestand 20160718_factuur2king_mu_22118.zip wordt dan gedownload en opgeslagen;
  3. Pak het bestand 20160718_factuur2king_mu_22118.zip uit en plaats de bestanden op de gewenste locatie op de PC (de locatie maakt niet uit).
  4. Volg deze stappen voor het bijwerken van een bestaande versie of eerste installatie.
  5. In de release notes staat beschreven wat er is gewijzigd.