Koppel King aan uw webwinkel

delfts (1)Met MiKi-Business-Software Presta2King webwinkel-koppeling beschikt u over de perfecte logistieke en boekhoudkundige afhandeling voor uw webwinkel. Webwinkel bestellingen worden samen met de overige bestellingen afgehandeld in King en direct correct geboekt in uw boekhouding. Zo hebt u een sluitend verhaal van eerste invoer van het artikel, tot uw webwinkel, logistieke en financiële afhandeling.

Met de Presta2King webwinkel koppeling is het mogelijk om artikelen vanuit de King-voorraadadministratie te tonen via de website (eventueel met foto’s). Ook kan worden aangegeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel kan worden ingesteld of het in het assortiment van uw webwinkel moet worden opgenomen of niet. Wijzigingen die u in King maakt worden automatisch verwerkt in de webwinkel.

De bestellingen van uw bestaande klanten worden automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten (prospects) moet u eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijst u een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen.

NAW-wijzigingen kunnen worden beoordeeld voordat ze worden ingelezen in King. Het is ook mogelijk om de beoordeling over te slaan, zodat de prospects automatisch worden ingelezen en orders automatisch worden goedgekeurd.

De koppeling tussen King en de Presta webshop wordt verzorgd door een apart programma. Er is dus geen ‘real-time’ verbinding tussen King en webwinkel. Dat programma zorgt ervoor dat de (gewijzigde) artikelgegevens uit King worden doorgestuurd naar de webwinkel, en dat de bestellingen op de webwinkel worden doorgestuurd naar King. Dit kan door middel van een timer zo worden ingesteld dat dit proces bijvoorbeeld iedere 5 minuten plaatsvindt. De interval bepaalt u zelf, afhankelijk van de drukte op uw webwinkel!

De Presta2King koppeling wordt via MiKi-Business-Software in uw bestaande Presta webshop aan King gekoppeld – u kunt uw bestaande Presta (1.5+) webshop dus gewoon laten hosten waar deze nu staat. Via het MiKi platform wordt de informatie vanuit King opgehaald en aan uw webshop aangeaangeboden. Ook worden de orders en klanten vanuit de Presta webshop, via het MiKi platform, aan King aangeboden.

Hebt u nog geen Presta webshop? MiKi kan deze dan uiteraard ook voor u installeren, inrichten en hosten, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ook het volledige artikel over Presta2King.

Benieuwd wat Presta2King voor uw organisatie kan betekenen? We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een persoonlijk gesprek. Bel 020 624 72 84 of e-mail office@miki-business-software.nl.

Op zoek naar