Mogelijke koppelingen

King heeft uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitwisseling van gegevens en koppelingen met andere applicaties. Klik hier om het overzicht van de export- en importmogelijkheden in King 5.50 te openen (pdf).

Standaard

De belangrijkste stamgegevens en financiële gegevens in King kunnen in vele formaten worden geëxporteerd naar andere applicaties. Een overzicht van uw artikelen compleet met verkoopprijzen in html-formaat bijvoorbeeld is in King geen enkel probleem. U kunt gegevens exporteren naar ASCII, XML, HTML, MS Excel, MS Access, QuattroPro en het klembord. De volledige exportspecificaties vindt u in de Help bij het King-pakket.

Opties

Vanuit andere applicaties kunnen NAW-gegevens, journaalposten, orders, artikelen, tarieven, grootboekrekeningen, enz. worden aangeleverd en verwerkt in King. Meer informatie hierover vindt u bij Opties. Met de optie King DataDigger kunt u alle gegevens in de King-database opvragen.

Koppelingen met andere pakketten

In het menu links vindt u een overzicht van programma’s die met King gekoppeld zijn. Weet u een koppeling die hier nog niet vermeld is, dan kunt u die aanmelden bij Quadrant. Wilt u een pakket koppelen met King dat hier niet genoemd is? Dan kunt u het aanvraagformulier invullen en naar Quadrant toesturen.