Voordelen

  •  Complete voorraadadministratie.
  •  Koppeling met webshop
  •  Mobiel magazijnbeheer

Voorraadadministratie

King biedt u een betrouwbare en uitgebreide voorraadadministratie waarmee u al uw bedrijfsprocessen kunt ondersteunen. U heeft direct inzicht op elk niveau, van inkoop tot eindlevering, allemaal in één pakket. Met King houdt u de voorraad op peil. Door een besteladvies af te drukken weet u precies welke artikelen besteld moeten worden. Wordt deze bestelling geleverd dan wordt uw voorraad in King direct bijgewerkt. Ook geeft King een handig overzicht van backorders en is deellevering mogelijk. Daarnaast zijn er diverse handige rapportages!

Met KingMobile kunt u ook uw magazijnbeheer integreren. Met de handscanners van KingMobile kunt u vanuit uw magazijn gegevens ophalen uit King. U kunt bestellingen opmaken zodat al uw magazijnmedewerkers precies zien welke producten ze moeten pakken, waar deze te vinden zijn en hoeveel ze ervan nodig hebben. KingMobile is ook handig voor uw vertegenwoordigers, zodat zij ook bij een klant of onderweg bij de voorraadgegevens kunnen. Altijd actuele gegevens bij de hand en meteen orders doorgeven!

Heeft u een webshop of bent u van plan een webshop op te richten, dan kunt u deze ook aan King koppelen! Ook uw online verkopen worden zo volledig geïntegreerd met uw administratie. Is er net een grote aankoop geweest bij een klant, waardoor een bepaald product niet meer op voorraad is, dan kan dat direct in uw webshop worden doorgegeven zodat u geen producten verkoopt die u niet heeft. King, alles in één administratie!

Welk King-pakket past bij mij?

Vanaf King Logistiek kunt u uw gehele voorraadadministratie bijhouden in King. Werkt u daarnaast met tien of meer gebruikers of ziet u meerdere opties die voor u interessant zijn, dan is het mogelijk voordelig om King Enterprise aan te schaffen.

kinglogistiek

King Handel

Geïntegreerde voorraadadministratie


  • Overzichtelijke voorraadadministratie
  • Bijhouden van backorders en prijsafspraken
  • Mogelijkheid om te koppelen met webwinkel

kingenterprise

King Enterprise

Een compleet antwoord op complexe vragen


  • Alle mogelijkheden van King in één pakket
  • Voordelig ERP-pakket
  • Standaard multi-user

Wat zeggen onze klanten?

[woothemes_testimonials limit=”4″ size=”100″]